Jobba på Drift-Team


Stockholms Drift-Team AB är ett familjeägt bolag som i dagsläget har 18 anställda. Drift-Team som vi säger till vardags är ett av koncernen Stockholms Teknik-Team AB:s fem bolag med drygt 50 anställda.


Våra största kunder och samarbetspartners är

- Svenska Bostäder med dotterbolag Stadsholmen som vi arbetat med de senaste 12 åren,
- Statens Fastighetsverk som vi också samarbetat med i flera år
- Tornberget som för oss är ett helt nytt avtal. 
- Vi har även andra uppdrag samt säsongsbetonade jobb som plogning, sandsopning och mark- och anläggningsarbeten, både kopplade till befintliga kunder men även på andra uppdrag och avtal.

På samtliga avtal är vi ansvariga för drift och fastighetsskötseln i samråd med fastighetsägaren. De olika avtalen ser såklart lite olika ut, men i stort är det driftteknik och fastighetsskötsel som vi är experter på. Vi efterstävar alltid ett gott samarbeta och nöjda kunder och hyresgäster. Vi har en bred komptens och erfarenhet inom fastighets- och driftteknik och vi är stolta över vår breda kompetens inom Drift-Teams personalgrupp. För förutom att samtliga är kunniga inom drift och fastighet så har vi elektriker, VVS-tekniker, ingenjörer och snickare för att kunna täcka upp våra kunders behov så snabbt och smidigt som möjligt. Vi eftersträvar en familjär stämning med en god stämning och där alla hjälps åt.


Vi söker en: 
Arbetsledande senior drifttekniker till Vällingby och Järva för Svenska Bostäder

Vi söker nu en kompetent och erfaren drifttekniker som drivs av att arbeta i team likväl som trivs och är trygg med ensamarbete. Som är pedagogisk, dedikerad, har tålamod och har goda ledaregenskaper. 

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi värdesätter lojalitet, förmåga att ta ansvar och själv på ett klokt sätt planera sin arbetstid (framförallt till de mer självgående tjänsterna), har god samarbetsförmåga, social kompetens, är noggrann och engagerad. Du är tekniskt lagd i ditt tankesätt, och har god förståelse för hur de olika systemen och tekniska installationerna samverkar i en fastighet. Du är prestigelös, kan din sak och har förmåga att kommunicera det tydligt och sätta gränser. Det vill säga du gör det arbete du fått i uppdrag av din arbetsgivare och har förmåga att på ett trevligt sätt säga nej till sånt som inte ingår i ditt uppdrag. Du behöver alltså vara socialt kompetent, serviceminded och ha förmåga att kommunicera var ditt uppdrag börjar och slutar. I just dessa områden är det speciellt meriterande om du talar fler språk än svenska.

Du ska ha arbetat som drifttekniker/fastighetstekniker i minst fem år. Gärna med utbildning inom driftteknik eller annan teknisk utbildning. Du ska ha lätt för att få överblick av arbetet och arbetsmängd och kan leda och fördela arbetet för två fastighetsskötare som också arbetar i området. Ni delar på arbetet som består av rondering och tillsyn av olika slag kopplat till hyresfastigheterna. Service och felahjälpande underhåll där du har nära dialog och kontakt med Svenska Bostäders förvaltare och bovärdar. Du ska ha god kunskap om hur de olika tekniska installationerna samverkar i en fastighet gärna kopplat till lägenhetsfastigheter.

Här följer specifika kompetenskrav för tjänsten:
• Minst fem års erfarenhet inom området fastighetsteknik, med vilket avses arbeten med installationssystem för uppvärmning och luftbehandling med alla ingående komponenter
• God kunskap om tillsyn, skötsel och löpande drift av installationssystem för upp-värmning och luftbehandling
• God kunskap om hur systemen i en fastighet samspelar och fungerar som helhet för att uppfylla lag- och myndighetskrav samt rekommendationer
• God kunskap om felsökning innefattande mätteknik för ventilation och värme
• Grundläggande kunskap inom styr- och reglerteknik
• Social kompetens för att kunna hantera missnöjda HG
• God kunskap i svenska språket i både tal och skrift
• Du ska ha B-körkortSöka jobb
Hör av dig mer CV och personligt brev där du beskriver vilken tjänst du söker och vad du kan bidra med. Beskriv dig själv, vad du vill och dina drivkrafter så kan vi se om vi kan hitta en plats för dig hos oss. Skicka det till sara.hessling@teknikteam.se så snart du kan. Vill du ha mer info kan du mejla eller ringa 08-446 44 64